Пиано

Искате ли Вашето дете да открие богатия свят на музиката? Да развива заложбите си чрез красотата на звуците, ритъма и хармонията? Искате ли да го видите на сцена, да се гордеете с успехите и наградите му? Заповядайте в класа по пиано на Фани Апостолова.
https://vasillevski1928.com/wp-content/uploads/2020/09/piano_UP-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://vasillevski1928.com/wp-content/uploads/2020/09/piano_DOWN-1.png

Курс по пианоКакво представлява?

Защо толкова  хора се стремят да се обучат на пиано? Отговорът е един: пианото с неговото удивително многообразие на тонови багри си остава ,,Царя на всички инструменти“. То е с широко приложение, незаменимо като солов или съпровождащ  инструмент. Умението да се свири на пиано вече е нужно на музиканти от всички специалности.  Освен че ще добиете умения да изпълнявате от класически до съвременни пиеси, любими мелодии от филми и популярни хитове, ще получите възможност за сценична изява на нашите концерти, участия във фестивали и конкурси.     И накрая – възрастта ви е без значение.

ЛОКАЦИЯ
ул. „Сухиндол“ 19
РАБОТНА СРЕДА
В нашия обновен музикален кабинет, ще имате възможност да използвате както акустично пиано, така и синтезатор; постоянна връзка с интернет, разнообразна нотна литература, както и възможност за заснемане на любителски видеоклип с вашето изпълнение.
МЕТОДОЛОГИЯ
Със своя индивидуален подход, базиран на дългогодишен (над 35 години) педагогически опит, преподавателят Фани Апостолова превръща уроците в увлекателно преживяване. Децата усвояват с лекота клавирната постановка и нотна грамотност, поднесени с игрови способи. Това допринася те да посещават часовете по пиано с удоволствие и голямо желание, с което се обяснява и дългогодишното им присъствие в школата.
ВРЕМЕТРАЕНЕ
45 минути внимателно разпределени между теоретични знания и практически упражнения, съобразно възрастта и индивидуалните особености на ученика.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://vasillevski1928.com/wp-content/uploads/2020/09/profile_pics_piano_v2.jpg

ПреподавателФани Апостолова

Г-жа Фани Апостолова е ръководител на музикалната школа и преподавател по пиано, солфеж и музикална теория от 1984 г. Завършила е Музикално училище със специалност пиано и Теоретико – композиторски факултет на НМА ,,Проф. Панчо Владигеров“. За качеството на обучението и, свидетелстват многобройните дипломи на възпитаници  на школата , както и наградите и за високи педагогически постижения. Подготвяла е и продължава да подготвя  много ученици  за кандидатстване в Музикалното училище, както и за приемните изпити по солфеж и елементарна теория  в Музикалната академия и музикалните  специалности  в Софийски Университет.

Нейна заслуга е създаването на традиционния ежегоден концерт ,, Да разчупим класиката“, който от миналата година прерасна  в Общински фестивал. Заради богатия си и успешен  педагогически опит тя е предпочитана да обучава и децата на своите бивши възпитаници.

ЦЕНА
лв
0123456789001234567890
ЦЕНА ЗА ЕДИН УРОК
При предплащане до 10 число на текущия месец: 4 урока – 35 лв.; 8 урока – 70 лв.
Изпратете запитване

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  gallery_05
  gallery_01
  gallery_02
  gallery_03
  gallery_04
  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  Контакти
  бул. „Ботевградско шосе“ 50
  +359 87 988 0818
  +359 88 814 3709
  Всеки ден от 10:00 – 20:00
  Абонирайте се